Bu hafta vizyona giren filmler

Bu hafta vizyona giren filmler

ABONE OL
Kasım 12, 2021 14:54
Bu hafta vizyona giren filmler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’deki sinema salonlarında bu hafta 4’ü yerli 8 film vizyona girdi

4N1K Düğün - 4N1K Düğün, düğüne saatler kala hafızasını kaybeden sevgilisinin aşkını tekrar kazanmaya çalışan genç bir adamın hikayesini konu ediyor.

29

4N1K Düğün – 4N1K Düğün, düğüne saatler kala hafızasını kaybeden sevgilisinin aşkını tekrar kazanmaya çalışan genç bir adamın hikayesini konu ediyor.

Addams Ailesi 2 - Addams Ailesi 2, aile bağlarını kuvvetlendirmek için macera dolu bir tatile çıkan Addams Ailesi'nin hikayesini konu ediyor.

39

Addams Ailesi 2 – Addams Ailesi 2, aile bağlarını kuvvetlendirmek için macera dolu bir tatile çıkan Addams Ailesi’nin hikayesini konu ediyor.

Seni Bulacam Oğlum! - Seni Bulacam Oğlum!, birlikte biriktirdikleri paraları alıp ortadan kaybolan arkadaşının peşine düşen bir adamın hikayesini konu ediyor.

49

Seni Bulacam Oğlum! – Seni Bulacam Oğlum!, birlikte biriktirdikleri paraları alıp ortadan kaybolan arkadaşının peşine düşen bir adamın hikayesini konu ediyor.

Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler - Kırmızı Pabuçlar ve 7 Cüceler, cüceye dönüşen prenslerin hikayesini konu ediyor.

59

Kırmızı Pabuçlar ve Yedi Cüceler – Kırmızı Pabuçlar ve 7 Cüceler, cüceye dönüşen prenslerin hikayesini konu ediyor.

Cin Çarpılması - Cin Çarpılması, kendilerini korkunç olayların içinde bulan dört öğrencinin hikayesini konu ediyor.

69

Cin Çarpılması – Cin Çarpılması, kendilerini korkunç olayların içinde bulan dört öğrencinin hikayesini konu ediyor.

Dün Gece Soho'da - Dün Gece Soho'da, gizemli bir şekilde 1960’lara giden ve kendisini beklenmedik olayların içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

79

Dün Gece Soho’da – Dün Gece Soho’da, gizemli bir şekilde 1960’lara giden ve kendisini beklenmedik olayların içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

Rifkin'in Festivali - Rifkin's Festival, San Sebastian Festivali'ne gidip etkinliğin, güzelliğine ve çekiciliğine kapılan Amerikalı evli bir çiftin hikayesini konu ediyor

89

Rifkin’in Festivali – Rifkin’s Festival, San Sebastian Festivali’ne gidip etkinliğin, güzelliğine ve çekiciliğine kapılan Amerikalı evli bir çiftin hikayesini konu ediyor

Af - Otoriter bir adam, dağ köyünde ağaç ticareti yaparak ailesinin geçimini sağlar. Adamın baskıcı ve adaletsiz davranışları, ailesi ile sorun yaşamasına neden olur.

99

Af – Otoriter bir adam, dağ köyünde ağaç ticareti yaparak ailesinin geçimini sağlar. Adamın baskıcı ve adaletsiz davranışları, ailesi ile sorun yaşamasına neden olur.

Kaynak: T24.com.tr


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.