Rusya’da yine bir okul saldırısı!

Rusya’da yine bir okul saldırısı!

Geçtiğimiz haftalarda Kazan'daki kanlı okul saldırısıyla çalkalanan Rusya, bu kez de Berezniki'de bir okulda yaşanan bıçaklı saldırıyı konuşuyor. Öğrencilerden birinin öğretmenini boynundan bıçakla yaraladığı olayda öğretmen hastaneye kaldırılırken saldırgan ise gözaltına alındı.

ABONE OL
Mayıs 23, 2021 11:40
Rusya’da yine bir okul saldırısı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Perm bölgesinde bir okulda 2018’de yaşanan bıçaklı kavgada 12 kişinin yaralanmasının ardından yine aynı bölgede bulunan Berezniki kentindeki bir okulda, öğrencilerden biri öğretmenine bıçakla saldırdı.

GÖRGÜ TANIKLARI DİNLENİYOR

Yerel İçişleri Bakanlığı tarafından öğretmenin durumunun ağır olmadığı belirtilirken, saldırgan öğrencinin ise gözaltında ve pedagoglarla temas halinde olduğunu ifade etti. Saldırının boyutuna ve öğretmenin boynundan yaralanmasından yola çıkılarak öğrenci hakkında ‘öldürme amacıyla saldırı’ suçlaması üstünden soruşturma açılırken, soruşturmacılar görgü tanıklarının ifadelerini almaya devam ediyor.

Eğitime ara verilen okulda, saldırının gerçekleştiği sınıftaki öğrencilere psikolojik yardım sağlanıyor.

BU İLK DEĞİL

Bu ay Kazan’daki bir okulda eski bir öğrencinin silahlı saldırı gerçekleştirmesi sonucu dokuz kişinin hayatını kaybetmesinin ardından bu olayın yaşanması, okulların hepsinde güvenlik önlemlerinin artırılmasına ve bireysel silahlanma şartlarının sıkılaştırılmasına sebep oldu.

Rusya'da yine bir okul saldırısı! Öğrenci, öğretmeninin boynunu kesti

Kaynak: Haberler.com

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.