Seçer’in Farkındalığı…

Seçer’in Farkındalığı…

ABONE OL
Ağustos 10, 2021 09:15
Seçer’in Farkındalığı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir insan söylemleriyle değil, yaptıklarıyla değer bulduğunda yaşama güç katar.

Başkan Vahap Seçer herkesi şaşırtacak şekilde yaptıklarıyla sadece Mersin’in değil, Türkiye’nin gündeminde yer ediniyor.

Siyasi şov ve popülist söylemlerle değil, uygulamalarıyla gündemde.

Çalışkanlığıyla, dürüstlüğüyle, sözünün eri oluşuyla ve adaletli yüreğinin terazisinde ilerliyor Seçer…

Kime sorarsan aynı şeyi söylüyor. Seçer dürüst ve çalışkandır.

Dürüstlüğünün içinde; hiçbir yolsuzluk iddiasının olmadığı, israfın önlendiği bir belediye yönetim anlayışı var.

Dürüstlüğünün içinde; şehrin her alanında eşit hizmet götürme anlayışı var. Kadına değer veren, yaşamın anası olduğu gerçeğini tüm beyinlere kazımaya çalışan bir samimiyeti var.

Dürüstlüğünün içinde; çalışanla çalışmayanı ayırt edebilecek vicdan ve adalet var.

Dürüstlüğünün içinde; “hiçbir şeyi laf olsun diye yapmayın, işin gereğini yapın” diyen bir doğru söylemi var.

Dürüstlüğünün içinde; Halka hizmet etmek yerine işini savsaklayan, hizmeti engelleyen, hala ideolojik saplantı içinde kendi kurumuna zarar veren, aldığı maaşı hak etmeyen, geçmişteki zararlı alışkanlıklarını üzerinden atamayanları ayıklaması var.

Çalışkanlığında ise; kendini hizmete adamış bir performans var.

Çalışkanlığında ise; köylüyü şehirliyi ayırmayan, onların her daim yanında olan, sevgisini, hizmet aşkını her sokağa, ağaca, yola, kaldırıma yansıtan sıcak yüreği var.

Çalışkanlığında ise; bayramlarda bile evinde oturmayarak dağ bayır, mahalle, çarşı gezen, sorunları ve hizmetleri yerinde gören bir heyecan var.

Çalışkanlığında ise; umut ve güven veren var. Sevgi var, inanç var.

Çalışkanlığında ise; günün 18 saatine yakın bir süreyi hiç boş geçirmeden, yıllardır ihmal edilen Mersin’i toparlama, geleceğin güzel şehirleri arasında yer edinmesini sağlama mücadelesi var.

Bu söylemlerimin hiç birisinde riya, menfaat, beklenti gibi kötü emellerimin olmadığını dürüstçe söyleyebilirim.

Bu söylemler sadece benim değil, sokaktaki Ayşe teyzenin, kırsalda destek alan Hatice ablamızın söylemidir. 100 yıldır suyu akmayan Şahna mahallesinin, Erdemli’ de, Çamlıyayla’da, Atgirmez mahallesinde yıllardır hizmete susamış vatandaşlarımızın söylemidir. Rakiplerinin, kıskananların, “yiğidi öldür hakkını ver” diyenlerin söylemidir.

Anketlerin, siyasilerin, kent aydınlarının, Çay-Çilek, Çavuşlu-Çukurova mahallelerinde yaşayan örselenmiş vatandaşların söylemidir.

Her şey ortada: Borç ödeniyor, hizmet yapılıyor, kültür sanat’ ta iyileştirmeler, sosyal hizmetlerde gıpta edilecek destekler, eğitimde ön açıcılık, yollarda iyileştirmeler, tarımda her türlü destek sürdürülüyor. Ve Genel Başkan Kılıçdaroğlu binlerce insanın önünde övünerek Vahap Seçer’i ayakta alkışlatıyorsa; vardır bunun bir kerameti…

İbrahim YALÇINER


Yazarımızın diğer yazıları:


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

rk
rk