Antalya Elmalı Akçaeniş’te sıcak asfalt sevinci

Antalya Elmalı Akçaeniş’te sıcak asfalt sevinci

ABONE OL
Kasım 10, 2023 15:43
Antalya Elmalı Akçaeniş’te sıcak asfalt sevinci
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı Akçaeniş Mahallesi’ni Hacımusalar Mahallesi’ne bağlayan 3 kilometrelik grup bağlantı yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanında bulunan grup yollarında 2023 yılı programı çerçevesinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Elmalı’da önce Bayralar-Tekke yolunda çalışma yapan Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri ardından Akçaeniş Mahallesi grup yolunda da çalışma başlattı.

BÜYÜKŞEHİR ELMALI’NIN HER YERİNDE

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede önemli çalışmalara imza attığını vurgulayan Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk çalışma için Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti. Öztürk, “Yaklaşık 30-35 yıl önce yapılan bir yoldu. Bir daha asfalt yüzü görmemişti. Büyükşehir Belediyemiz Elmalı’nın tüm mahallelerinde sulamadan düğün salonlarına, yollardan stabilizeye kadar her anlamda çalışmaya devam ediyor. Tüm mahallelerimize verilen sözler teker teker yerine getiriliyor” dedi.

MUHTAR VE MAHALLE HALKI TEŞEKKÜR ETTİ

Akçaeniş Mahalle Muhtarı Gürler Arslan da, “Yolumuz yıllardır yama yapılarak kullanılıyordu. Yer yer çukurlar mevcuttu. Muhittin Başkanımıza ilettiğimiz talepler doğrultusunda ekipler çalışmalara başladı. Gerçekten çok kaliteli sağlam bir asfaltlama çalışması yapılıyor. Mahallem Adına Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkürlerimizi sunarım” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.