Mersin Büyükşehir, Muhtarlık Binalarını Modern Mimari İle Yeniden Tasarlıyor
  • Diyalektik Haber
  • Yerel
  • Mersin Büyükşehir, Muhtarlık Binalarını Modern Mimari İle Yeniden Tasarlıyor

Mersin Büyükşehir, Muhtarlık Binalarını Modern Mimari İle Yeniden Tasarlıyor

ABONE OL
Mayıs 23, 2021 17:57
Mersin Büyükşehir, Muhtarlık Binalarını Modern Mimari İle Yeniden Tasarlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelerdeki muhtarlık binalarını modern mimari ile yeniden tasarlıyor. Başkan Seçer, ilk örneği Yenişehir ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi’ne yapılan muhtarlık binasını inceleyip, mahalle muhtarının taleplerini dinledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor. Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelerdeki muhtarlık binalarını modern mimari ile yeniden tasarlıyor. Yenilenen modern muhtarlık binalarında, muhtar ofisi, mutfak nişi ve tuvalet yer alacak.

Başkan Seçer, yenilenen ilk muhtarlığı inceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk örneği Yenişehir ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi’ne yapılan muhtarlık binasını inceleyip, mahalle muhtarının taleplerini dinledi.

Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Seyfi Delioğlan ile bir araya gelen ve binayı inceleyen Başkan Seçer, ardından da vatandaşlarla selamlaştı. Büyükşehir ekipleri tarafından mahalledeki çocuklara da oyuncak hediye edildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.