Metropoll Araştırması: ‘Mersin halkının yüzde 77’si Vahap Seçer’den memnun’
  • Diyalektik Haber
  • Gündem
  • Metropoll Araştırması: ‘Mersin halkının yüzde 77’si Vahap Seçer’den memnun’

Metropoll Araştırması: ‘Mersin halkının yüzde 77’si Vahap Seçer’den memnun’

ABONE OL
Kasım 27, 2021 17:29
Metropoll Araştırması: ‘Mersin halkının yüzde 77’si Vahap Seçer’den memnun’
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Halk Tv’de Özlem Gürses’in sunduğu ‘Perdenin Önü  Arkası’ programına katılan Özer Sencar, Metropol Araştıma’nın Mersin’de yaptığı araştırmada halkın yüzde 77’sinin mevcut başkan Vahap Seçer’den memnun olduğunu söyledi.

Halk tv’de Perdenin Önü Arkası Programına katılan Özer Sencar Metropoll Stratejik ve Sosyal Araştırmalar tarafından Mersin’de yapılan bir araştırma ile ilgili önemli ayrıntılar paylaştı.

Mersin’de son yapılan bir araştırmaya ilişkin konuşan Sencar, halkın CHP’li Büyükşehir Belediye başkanlarının icraatlarından memnun olduğunu söyledi.

Sencar, “Son yaptığımız araştırmaya göre Mersin’de halkın yüzde 77’si belediye başkanından memnun. Bugün seçime girse daha önce aldığı oydan 10 puan fazla alacak. Bunun iki nedeni var. Bir; siyaseti iki okuyorlar, iyi siyasetçiler. İki; Belediye başkanı olarak iyi icraatları var. Bu durum İstanbul için de, Ankara için de, Hatay için de, Adana için de, İzmir için de geçerli” diye konuştu. 

Kaynak: HalkTV,


En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.