DOLAR

32,5878

0.34%
EURO

34,8461

0.28%
ALTIN(gr)

2.506,54

0,91%
BİST 100

9693.46

0,91%
Thodex soruşturmasındaki kritik isim olan Rana Azap’ın ifadesi ortaya çıktı! O da dolandırılmış
  • Diyalektik Haber
  • Ekonomi
  • Thodex soruşturmasındaki kritik isim olan Rana Azap’ın ifadesi ortaya çıktı! O da dolandırılmış

Thodex soruşturmasındaki kritik isim olan Rana Azap’ın ifadesi ortaya çıktı! O da dolandırılmış

Thodex soruşturmasında üç kritik isimden biri olan şirketin finans departmanında çalışan Rana Azap'ın ifadesi ortaya çıktı. Üzerine atılı suçları kabul etmeyen Azap, karantina süresi bittikten sonra savcılığa geldiğini söyledi. Kendisinin de mağdur olduğunu belirten Azap, sisteme yatırdığı 50 bin lirayı çekemediğini söyledi.

ABONE OL
Mayıs 21, 2021 09:07
Thodex soruşturmasındaki kritik isim olan Rana Azap’ın ifadesi ortaya çıktı! O da dolandırılmış
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Thodex soruşturmasında adli kontrolle serbest bırakılan Rana Azap’ın (27) hakimlik sorgusu da ortaya çıktı. Karantina süresi bittikten sonra savcılığa geldiğini belirten Azap, üzerine atılı suçlamayı kabul etmediğini belirtti.

“TARAFIMA YÜKLENEN SUÇLARLA ALAKAM YOKTUR”

Şüpheli Rana Azap emniyet ve savcılıktaki ifadelerini tekrar ettiğini belirterek “Belirtilen suçlarla ilgili herhangi bir bağım yoktur. Ben karantinadaydım, karantina sürem bittikten sonra hakkımda çıkan haberlerden dolayı savcılığa geldim. Tarafıma yüklenen suçlarla alakam yoktur. Benim hesap hareketim olmamıştır, 50 bin lira hesap hareketi nişanlımla ilgilidir. Kendisinin Dogecoin almak istemesi nedeniyle benim hesabıma yolladığı paradır. Zaten ben de sistemden 50 bin lirayı çekemedim. Bunu şirkete ilettim. Ben cumartesi gününden itibaren paramı ne zaman çekebileceğimi sordum, bana ‘Sistemde sıkıntı var, düzelecek’ dediler” ifadelerini kullandı.

“AÇIKLAMA YAPMASI İÇİN BASKI YAPTIK”

Onur Can Gündüz’e, Serap Özer’e durumu mesaj attığını kaydeden şüpheli Azap, “Faruk Bey bana ortak gruptan ‘Her şey düzelecek’ dedi. Haberlerde yurt dışına çıktığı söylentilerinden sonra gruptaki herkesle bir açıklama yapması için baskı yaptık. Bu baskı sonunca web sitesindeki yazısını bizimle paylaştı. Ben şirkette muhasebe personeli olarak işe alındım. Personellerin yemek kart yüklemelerini, personellerin emeklilik işlemlerini, faturaların toplanmasını yapıp ay sonunda mali müşavire veriyordum. Ben Serap Hanım’la çalışıyordum, muhasebe departmanında 5 kişiydik” ifadelerini kullandı.

ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKILDI

Şüpheli Rana Azap, karantinada olduğunu yineleyerek suçlamaları kabul etmediğini vurguladı. Hakimlik, Azap’ın yurt dışına çıkmamak ve imza şeklindeki adli kontrol tedbirleriyle serbest bırakılmasına karar vermişti.

Thodex soruşturmasındaki kritik isim olan Rana Azap'ın ifadesi ortaya çıktı! O da dolandırılmış

Kaynak: Haberler.com, Demirören Haber Ajansı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

rk
rk

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.